CC Residence by ECRU Studio | Global Interiors

est living cc residence ecru studio 12


Relocating back to Taiwan after spending almost a decade in Canada, the owner was after a home with a deep-rooted connection to the outdoors. The CC Residence is just that; albeit in the heart of a bustling metropolis, the apartment features a garden, expansive full-height windows and 3.6 metre high ceilings – all a rarity in Taipei City. 

Founder and director Jin Chen defines his style as ‘decorative minimalist’. “The design process is about adding layers, but also paring back to the minimum to create simplicity and achieve a sense of harmony,” Jin explains. So while the apartment is filled with eclectic furniture, artwork, sculptures and lighting, the design framework of the home is effortless; Dinesen oak floors, polished plaster walls and timber ceiling beams.



Source link