est living cove house alwill 13

Cove House by Alwill | Australian Interiors


Like all ALWILL projects, Cove House’s built elements take cues from the natural elements, particularly with relation to colours and materials. Inside, forest greens, unpolished bronzes and muted greys bolster recurrent natural timbers. Outside, powerful concrete volumes appear to fold into and rise out of the flanking bushland. Opportunely, the site’s unique urban location created the pretence of being somewhere much more rural and secluded, which the home takes full advantage of by framing views of the landscape throughout. The key to facilitating this exchange – between inside and outside – was landscape architecture practice Dangar Baran Smith, who have fashioned a soft, textural palette for the surrounding garden.



Source link
Back to Top
Product has been added to your cart
Open chat
1
Hello , How can i help you