est living campbell parade apartment Akin Atelier 12 1 750x540

Campbell Parade Apartment by Akin Atelier


The original, disconnected 1930s layout was completely turned on its head as Akin Atelier removed internal walls and designed a new ‘pinwheel’ layout off the kitchen. The new ‘pinwheel’ layout reconnects the living areas and opens the home to the surrounding 180-degree view of Bondi Beach, dousing them in light. Mirrored splashbacks extend the views and access to natural light in the kitchen, creating a sense of spaciousness. 

The home expresses a lived-in atmosphere through materials and finishes, creating a cohesive theme through the small footprint. Hand-trowelled micro-cement features in the architecturally-designed fireplace with plinth and kitchen rangehood, accentuating the curved forms. Designed with a single flooring, the large-tiled limestone is intended to create a feeling of being outside while still in an apartment. The lounge room softens the hard limestone floors with soft natural fibres such as wool and linen.



Source link
Back to Top
Product has been added to your cart
Open chat
1
Hello , How can i help you