JJ House by Bokey Grant

JJ House by Bokey Grant | Australian Interiors


The house’s original layout has been maintained with a simple loaded corridor plan. At a mere 108 square metres, the house is small but comfortably accommodates three bedrooms, a bathroom, laundry, kitchen, and generous living and dining area. An ongoing engagement with the garden is pivotal to the sequencing and opening up each of these spaces. The kitchen, especially, has been cleverly rotated to address and accentuate the side boundary of the property, utilising an area of the garden that is often overlooked. Bokey Grant co-director, Jeffrey Grant, refers to the garden as “the central room” of the house, “which all other spaces orient and organise around.”



Source link
Back to Top
Product has been added to your cart
Open chat
1
Hello , How can i help you