London Penthouse by Banda | Global interiors

London Penthouse by Banda | Global interiors


Considered indoor planting was also high on Banda Design Studio’s agenda. “Bringing the outdoors in was a pivotal part of the design intent. The olive tree to the left of the fireplace and the ferns positioned carefully in the main living space help lift the aesthetic and improve air quality within the city. Together they bring about an overall sense of wellbeing and harmony.”

‘Heart’ lies at the epicentre of every Banda project, and that’s really where ‘home’ is, after all.

 

This piece originally appeared in est Magazine issue #43.



Source link
London Penthouse by Banda | Global interiors

London Penthouse by Banda | Global interiors


Considered indoor planting was also high on Banda Design Studio’s agenda. “Bringing the outdoors in was a pivotal part of the design intent. The olive tree to the left of the fireplace and the ferns positioned carefully in the main living space help lift the aesthetic and improve air quality within the city. Together they bring about an overall sense of wellbeing and harmony.”

‘Heart’ lies at the epicentre of every Banda project, and that’s really where ‘home’ is, after all.

 

This piece originally appeared in est Magazine issue #43.



Source link
est living nathalie deboel london home 4

London Home by Nathalie Deboel


Nathalie describes the dining room as “cosy and relaxed”, with a mix of vintage, built-in and custom-designed furniture, including the Line table designed by Nathalie. “In our designs, we strive to create a natural flow between the different rooms,” Nathalie says. “Because the kitchen and dining area are removed from the living room, it was important for us to create a clear communication between these two levels.”

The custom travertine-clad bar on the first floor in the living space acts as an extension of the dining space in the level below, offering a secondary, more formal area for the family to have small bites to eat and drink. This bar opens up onto a private terrace at the back of the home, while the other end of the living room faces the charming streetscape. “We love that both levels can be used in different ways, depending on the mood or the season,” Nathalie adds.



Source link
est living robert london design barrowgate road 3

Barrowgate Road by Robert London Design


Stepping down into the drop-down kitchen, living and dining room feels akin to a breath of fresh air, greeting you with a full-height view of the garden. “I fell in love with the beautiful garden; it has the feel of a historic walled garden in the centre of London, and to be able to look out onto it from a modern interior is a visual delight,” Robert says.

The architects’ bespoke solid ash dining table informed the restrained colour palette of the rear extension. The addition has a sober and textural palette of Jura Beige limestone, solid ash Dinesen flooring and soft linen sheers.



Source link
Back to Top
Product has been added to your cart
Open chat
1
Hello , How can i help you