Villa Peduzzi by Studio Daminato | Global Interiors

est living studio daminato villa peduzzi 31 750x540


The reconfiguration of the floorplan encourages togetherness in the main living areas while also promoting quiet time and moments of calm through a series of private courtyards and outlooks around the villa and surrounding gardens.

The ground level of the villa houses the communal areas, with an entrance hall, library, piano salon, living room, open kitchen (fully staffed by a private chef) and dining space, formal dining room and a sunroom. These rooms have direct access through French doors to the stone-clad terrace for outdoor dining and entertaining in the summer months. Off the formal dining room, an outdoor corridor leads to a fully equipped gym, yoga room and drawing room.



Source link